Audities: Kinderen gezocht voor On Your Feet!

18 mei 2017, 11:21 - Redactie
Audities: Kinderen gezocht voor On Your Feet!

Op zaterdag 3 juni zal Stage Entertainment nogmaals audities houden voor de rollen van de jonge Gloria en Emilio in On Your Feet! De kinderrollen in On Your Feet! worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar.

Het meisje speelt de jonge Gloria op 11-jarige leeftijd. Zij is onschuldig maar slim en zelfstandig. De jonge Gloria moet zeer goed kunnen zingen; zij zingt 2 solo’s waarvan één in het Spaans. Daarnaast heeft zij een goed gevoel voor ritme en acteertalent.

De jongen speelt de jonge Emilio en Nayib, de 10 jarige zoon van Gloria en Emilio. Hij is rechtdoorzee, vastbesloten en sterk. De jonge Emilio moet goed kunnen dansen want hij heeft een spetterende dans solo. Daarnaast heeft hij acteertalent. Hij hoeft niet te zingen.

Vereisten

We zoeken voor de rollen van de jonge Gloria en Emilio naar kinderen met zang, dans en acteertalent tussen de 8 en 11 jaar, een maximale lengte van 1,45 m. en een Latijns-Amerikaanse of Zuid-Europese uitstraling, dus bij voorkeur een licht getinte huidskleur.

Repetitie en speelperiode

De geselecteerde kinderen starten in september met repeteren (gemiddeld 3 keer per week) in Amsterdam en spelen vanaf half oktober vervolgens 24 keer de rol van de jonge Gloria of Emilio in het Beatrix Theater in Utrecht (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Inschrijven voor de audities op 3 juni kan via het inschrijfformulier die te vinden is op deze pagina. Indien je profiel aansluit bij de criteria ontvang je een uitnodiging.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda