Audities: Kerstvoorstelling Mr. & Mrs. Christmas

schedule3 april 2016, 09:29 - Redactie
Audities: Kerstvoorstelling Mr. & Mrs. Christmas

In december 2016 produceert MB Production Company de Kerstvoorstelling Mr. & Mrs. Christmas. Een gloednieuwe Kerstproductie waarin Mr. & Mrs. Christmas repertoire van zowel Amerikaanse als Engelse bodem zullen brengen.

De Engelse Kersttradities worden op een smaakvolle manier gepresenteerd door The English Gentleman van Nederland: Barrie Stevens.

Het ware Kerstgevoel wordt volledig gebracht in een sprookjesachtig decor door Mr. & Mrs. Christmas, professionele zangers, dansers en een live band. Een totaalbeleving vol liefde, humor, sentiment en nostalgie: de ultieme kerstgedachte,

Gezocht

Rol: Mrs. Christmas (sterke vocale- en danskwaliteiten)
Professionele zangers/dansers (M/V)

  • De repetitieperiode zal plaatsvinden van 5 tot en met 21 december.
  • Speeldata: 22, 23 & matinee 24 december (wijzigingen onder voorbehoud).
  • Auditiedata: 1e ronde: 9 mei | 2e ronde: 23 mei.

Eisen

  • Leeftijd 18 – 30
  • Afgeronde professionele dans-, theater en/of musicalopleiding of enkele jaren aantoonbare ervaring in professionele dans- en/of musicalproducties

Kandidaten die aan bovenstaande eisen voldoen kunnen hun CV voorzien van een recente foto mailen naar: audities@mbproductioncompany.com. Indien profiel en CV aansluiten bij de gestelde criteria ontvang je een uitnodiging voor de audities.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda