Audities: Jongerentheater Quint zoekt 40 spelers voor Doornroosje

schedule6 februari 2016, 10:22 - Redactie
Audities: Jongerentheater Quint zoekt 40 spelers voor Doornroosje

De nieuwe familievoorstelling van Jongerentheater Quint wordt Doornroosje en voor deze voorstelling is Quint op zoek naar 40 spelers in de leeftijd van 12 tot en met 24 jaar. De audities voor Doornroosje (in de vorm van gratis workshops spel, zang en dans) zullen plaats gaan vinden in Capelle aan den IJssel op zondag 10 april 2016.

De jongeren zijn - samen met een professioneel team - verantwoordelijk voor alle aspecten die horen bij het maken van een theatervoorstelling. De première van Doornroosje vindt plaats op zaterdag 10 september in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel, en is daarna nog te zien in Krimpen aan den IJssel en Zuidplas. In het kader van cultuureducatie worden daarnaast acht schoolvoorstellingen gespeeld.

Ben jij tussen de 12 en 24 jaar en geïnteresseerd om auditie te doen, schrijf je dan voor 20 maart in op www.jongerentheaterquint.nl.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda