Audities: Jonge Annie voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

9 april 2018, 11:02 - Redactie
Audities: Jonge Annie voor Was Getekend,  Annie M.G. Schmidt

Stage Entertainment zoekt voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt een jonge Annie. De jonge Annie is niet zoals de boerenkinderen uit de buurt. Ze verlangt naar verhalen, naar dromen, naar avonturen. Ze heeft veel te veel energie, ze bruist en kent geen verlegenheid. Ze heeft een grote fantasie en geniet ervan dat er van alles gebeurt; want over het algemeen is het leven wat saai waar ze woont.

Voor de jonge Annie zoekt de producent naar blanke meisjes tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte van 1,45 m., met een zeer goede zangstem en acteertalent. De kinderrol in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt wordt gespeeld door een groep van 8 meisjes die ieder afwisselend zullen optreden.

Omdat kinderen maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar is volledige beschikbaarheid over alle speelbeurten een vereiste voor deelname aan de audities. De voorkeur is om te werken met kinderen die woonachtig zijn in de Randstad in verband met de repetities en voorstellingen die zullen plaatsvinden in Amsterdam.

De audities zullen worden georganiseerd op 21 en 22 april. Hieruit komt een selectie voort die mag deelnemen aan een aantal workshops gevolgd door een finale auditie waaruit de deelnemende kinderen worden gekozen. De repetities gaan van start op 16 mei. De kinderen moeten bij voorkeur vanaf dan beschikbaar zijn. Hierna is de voorstelling te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Inschrijven voor de audities later deze maand kan middels dit formulier.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda