Audities: Ja Zuster, Nee Zuster! van het NJMT

26 november 2019, 10:19 - Redactie
Audities: Ja Zuster, Nee Zuster! van het NJMT

Het Nationaal Jeugd Musical Theater presenteert volgend jaar: Ja Zuster, Nee Zuster! Dé musical van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Het rusthuis van zuster Klivia ligt onder vuur. Buurman Boordevol, ofwel, zoals de papegaai hem noemt "de Boze Buurman’’, doet er namelijk alles aan om de zuster en haar inwoners het huis (dat hij zelf aan hen verhuurt!) uit te werken. Hij doet 's nachts geen oog meer dicht: ‘’Een rusthuis vol herrie is het!’’ Zuster Klivia en haar inwoners (Jet, Job, Bobby, Bertus, de Ingenieur en Gerrit de dief) belanden in de meest absurde situaties om er voor te zorgen dat hij zijn zin niet krijgt.

Een musical met als motto Doe wat je het liefste doet!. Iets dat simpel klinkt maar helaas voor veel volwassenen, lang niet altijd zo simpel is. Werk, geld, problemen bla bla bla... Daarom nemen de kinderen de leiding in dit stuk en laten zien, dat je met een beetje lol, fantasie en leugentjes om bestwil altijd kunt doen wat je het allerliefste doet. Zo veel mogelijk spelend, zingend en dansend door het leven gaan. De kinderen zijn de baas!

  • Voor wie: kinderen en jongeren - leeftijd 7 t/m 18 jaar
  • Auditiedag: Zaterdag 14 december 2019
  • Repetitieperiode: Zaterdagen van januari t/m juni 2020
  • Voorstellingen: Zondag 21 juni 2020 Polanentheater, Amsterdam
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda