Audities: Hugo de Groot – de musical van Goedemorgen Theaterproducties

12 november 2019, 09:01 - Redactie
Audities: Hugo de Groot – de musical van Goedemorgen Theaterproducties

Goedemorgen Theaterproducties organiseert audities voor Hugo de Groot - de musical. Gezocht worden acteurs/zangers M/V tussen de 20 en 65 jaar die beschikbaar zijn in de periode februari/maart 2021.

Hugo de Groot - de musical vertelt het verhaal van een van de grootste denkers die ons land ooit gekend heeft. Zijn leven stond in het teken van vrijheid. De vrijheid om te kiezen, de vrijheid om jezelf te verdedigen, de vrijheid om te geloven wat en hoe je wilde. Maar ook de vrijheid die hij zichzelf schonk door te ontsnappen uit Slot Loevestein in een boekenkist. Hugo was tijdens zijn leven veel bezig met zijn nalatenschap. Zijn credo: ‘De tijd vliegt’, tekent hem als een man die alles gezegd en geschreven wilde hebben voor zijn dood. Hij schreef meer dan 7000 brieven, vele boeken en heeft aan de basis gestaan van diverse rechtsystemen zoals wij die nu kennen. Helaas is vaak het enige wat men van De Groot weet, zijn ontsnapping in de boekenkist.

Gorinchem staat in 2021, exact 400 jaar na zijn ontsnapping stil bij het leven van Hugo de Groot. De voorstellingen zullen gespeeld worden voor diverse scholen op doordeweekse dagen en in de weekenden voor belangstellend publiek. Audities zullen plaatsvinden in januari 2020 in Gorinchem. Het gaat om betaalde functies.

Voor meer info en aanmelden voor de audities mail naar: casting@goedemorgentheaterproducties.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda