Audities: Flevo Christmas Proms van TOP-Almere

24 maart 2018, 13:53 - Redactie
Audities: Flevo Christmas Proms van TOP-Almere

Op 29 maart en 3 en 5 april organiseert Top-Almere audities voor de nieuwe productie Flevo Christmas Proms. Het gezelschap is op zoek naar mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en/of acteren en/of dansen. Naast deze kwaliteiten zijn motivatie, inleving en persoonlijkheid belangrijk.

TOP-Almere produceert Flevo Christmas Proms wederom in samenwerking met de KAF/theater en het AJSO (Almeers Jeugd Symfonie Orkest). Flevo Christmas Proms wordt een feestelijke kerstshow. Een gevarieerd programma met een mix van klassieke en lichte muziek en wordt begeleid door het theaterorkest van het AJSO.

Deelnemers van TOP-Almere zullen de muziektheater-elementen verzorgen en de verbindende lijn uitvoeren als ensemble of solist.

Het wordt een show met een zo breed mogelijk muzikaal spectrum met Muziek van o.a. J.S.Bach (Weihnachts Oratorium), G.F.Handel (Messiah) maar ook bekende kerstsongs uit het heden en verleden. Van Bach tot Beyoncé dus. Ook zullen er meezingmomenten in de show zijn. Aanmelden voor de audities doe je door CV en mail voor 1 april te sturen naar secretaris@topalmere.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda