Audities: Flevo Christmas Proms van TOP-Almere

schedule24 maart 2018, 13:53 - Redactie
Audities: Flevo Christmas Proms van TOP-Almere

Op 29 maart en 3 en 5 april organiseert Top-Almere audities voor de nieuwe productie Flevo Christmas Proms. Het gezelschap is op zoek naar mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en/of acteren en/of dansen. Naast deze kwaliteiten zijn motivatie, inleving en persoonlijkheid belangrijk.

TOP-Almere produceert Flevo Christmas Proms wederom in samenwerking met de KAF/theater en het AJSO (Almeers Jeugd Symfonie Orkest). Flevo Christmas Proms wordt een feestelijke kerstshow. Een gevarieerd programma met een mix van klassieke en lichte muziek en wordt begeleid door het theaterorkest van het AJSO.

Deelnemers van TOP-Almere zullen de muziektheater-elementen verzorgen en de verbindende lijn uitvoeren als ensemble of solist.

Het wordt een show met een zo breed mogelijk muzikaal spectrum met Muziek van o.a. J.S.Bach (Weihnachts Oratorium), G.F.Handel (Messiah) maar ook bekende kerstsongs uit het heden en verleden. Van Bach tot Beyoncé dus. Ook zullen er meezingmomenten in de show zijn. Aanmelden voor de audities doe je door CV en mail voor 1 april te sturen naar secretaris@topalmere.nl.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda