Ladies of Soul komt terug in 2019

23 maart 2018, 19:41 - Redactie
Ladies of Soul komt terug in 2019

Dit weekend staan Ladies of Soul voor de 14e en 15e keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Afgelopen week ontstond er een laatste run op kaarten. Mensen die toch bij een show van de dames aanwezig willen zijn, kunnen vanaf vandaag hun kaartje verzekeren voor 2019. Dan staan Glennis, Candy, Berget en Edsilia opnieuw in de Ziggo Dome. Ladies of Soul 2019 vindt plaats op 15 en 16 februari 2019.

Berget Lewis: “Fantastisch natuurlijk dat we met Ladies of Soul elk jaar opnieuw zoveel mensen bereiken, dat mensen telkens weer een kaartje kopen en naar onze shows komen. Dat we met zo’n groot publiek al die te gekke muziek en mooie nummers mogen delen, liedjes waar mensen blij van worden, lekker op kunnen dansen, mee uit hun dak kunnen gaan. Dat we elk jaar weer uitverkopen vinden wij echt heel bijzonder. Het maakt het feestje voor ons natuurlijk compleet.”

De line-up van de Ladies of Soul show dit jaar bestaat uit gevestigde artiesten die hun sporen in de muziek hebben verdiend aangevuld met jong talent.

Naast gastartiesten Trijntje Oosterhuis en Leona Philippo betreedt de internationale gastartiest JT Taylor, former lead singer van Kool & The Gang het podium in de Ziggo Dome. Eerder dit jaar verrasten de dames Kimberly Maasdamme en nodigden haar uit tijdens de halve finale van The Voice Of Holland 2018. De laatste special guest die de dames aan de line-up toevoegen is DJ Irwan.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda