Anne-Marie Jung terug in het theater met tweede soloprogramma

24 maart 2018, 16:18 - Redactie
Anne-Marie Jung terug in het theater met tweede soloprogramma

Vanaf november keert Anne-Marie Jung terug naar het theater met een avondvullend en muzikaal soloprogramma: RAM. Een subtiele verwijzing naar haar sterrenbeeld, maar ook naar haar vurige persoonlijkheid. De voorstelling is tot en met februari volgend jaar te zien in de theaters.

Het is de tweede solovoorstelling van Anne-Marie Jung, die momenteel te zien is in het SBS programma Vet Fit. Jung: "Na mijn eerste solovoorstelling heb ik weer veel andere projecten gedaan op film-, tv- en theatergebied. Met collega’s op toneel staan is ontzettend fijn, maar het begon toch weer te kriebelen. Deze voorstelling wordt echt 100% Anne-Marie Jung. Ik sta te popelen!"

Anne-Marie kan aardig doorrammen. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM!

Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types; van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure merkenfanaat. Een kleurrijke muzikale reis door de hoofden van deze typetjes en ook stiekem door het hoofd van Anne-Marie.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda