Audities: Diverse rollen Vlaamse versie Rapunzel De Musical

14 april 2016, 13:34 - Redactie
Audities: Diverse rollen Vlaamse versie Rapunzel De Musical

Recent werd aangekondigd door Music Hall en Van Hoorne Entertainment dat Rapunzel de Musical later dit jaar naar Gent en Antwerpen zal gaan komen. Op dit moment is de musical met Sita Vermeulen in de hoofdrol nog te zien in Nederland.

Voor de sprookjesmusical organiseert Music Hall audities op 25 april. De repetitieperiode loopt van 14 december tot en met 21 december. Try-outs en shows worden gespeeld tijdens de eerste week van de Kerstvakantie, de weekenden van 25 februari, 4 maart en 1 april in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.

Gezocht wordt er naar de volgende rollen:

Rapunzel

Een mooi prinsesje met lang haar. Ze droomt al heel haar leven van een stoere prins die met haar wil trouwen. Speelleeftijd 18 jaar.

De Koningin (Mez)

Een statige vrouw, maar met een warm hart. Bezorgd om haar enige dochter, prinses Rapunzel.Moederfiguur. Speelleeftijd 45 jaar.

Tovenares Fien (Alt)

Een mislukte tovenares die al haar hele leven de macht over het land probeert te krijgen. Ze heeft een plan bedacht waarmee dit eindelijk gaat lukken, alleen heeft ze hiervoor een haar van Rapunzel nodig. Dus besluit ze de prinses gevangen te nemen in haar toren.

Tovenaar Titus (Bar / Tenor 2)

De echtgenoot van Fien. Een sullige, grappig man. Hij is het niet zo eens met de praktijken van Fien, maar blijft toch bij haar. Hij zorgt voor veel hilariteit en moet een zeer komisch talent hebben.

Hilbrandt (Bar)

De kapper van het dorp waar de Koningin en de Prinses hun haar komen laten knippen. Een excentriek figuur. De dames uit het dorp komen vooral graag naar de kapper omdat hij altijd de laatste roddels weet, hij is dan ook de verteller in het stuk. Speelleeftijd 45 jaar.

Tobias (Bar / Tenor 2)

De knecht van de kapper. Een mooie jongen, die als weeskind door de kapper in huis is genomen en nu bij de kapper werkt. Maar het liefst zou hij iets stoerder zijn. Zodra hij Rapunzel ontmoet, is hij op slag verliefd en uiteindelijk redt hij haar en trouwt met de prinses.

Dame 1 / Lakei (Alt)

Goede danser en zanger (ensemble).

Dame 2 / Lakei (Mez)

Goede danser en zanger (ensemble).

Dame 3 / Lakei (Mez)

Goede danser en zanger (ensemble).

Krantenjongen / Lakei (Tenor / Bar)

Goede danser en zanger (ensemble).

Interesse? Stuur dan een mail voor 20 april naar auditions@musichall.be. Voeg aan deze mail een recente CV toe, een recente foto en uiteraard de gewenste rol.

Een eerste selectie zal gebeuren op basis van CV. Indien je uitgenodigd wordt op de auditie zal je hier uiterlijk op 21 april een mail voor ontvangen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda