Audities: De Lawei is op zoek naar elfen, een Kerstman en nog veel meer magische karakters

22 april 2023, 18:09 - Redactie
Audities: De Lawei is op zoek naar elfen, een Kerstman en nog veel meer magische karakters

De Lawei in Drachten houdt audities voor de nieuwe kerstmusical Het Wonder van het Elfenbankje. De inschrijving voor de audities is geopend en daarmee is de zoektocht naar regionaal amateurtalent in volle gang. Iedereen is welkom om auditie te komen doen, de audities vinden plaats op zaterdag 13 en zondag 14 mei. Ook dit jaar is de familievoorstelling geschreven door en onder leiding van het makersduo Paul Passchier en Wilma Hoornstra.

Iedereen van 10 tot 80 jaar is welkom en kan auditie doen. De Lawei zoekt amateurspelers met een goede zangstem, die niet bang zijn om te bewegen en houden van toneelspelen. Wie zich hierin herkent kan zich opgeven voor de audities van zaterdag 13 en zondag 14 mei. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 mei. Dit jaar staan er 22 castleden op het podium. Net als in de vorige zes familievoorstellingen van Paul Passchier en Wilma Hoornstra hebben alle castleden een belangrijke rol in het leuke en leerzame proces.

Kijk voor meer informatie over de repetitie- en speeldata, het aanmeldproces en de voorstelling op www.lawei.nl/kerstmusical.

Verhaal

Billie groeit als mensenkind op tussen de elfen en de Kerstman in Lapland. Maar door zijn enorme lengte en compleet ontbrekende vaardigheid om speelgoed te maken, ziet hij op een dag de waarheid onder ogen: hij hoort niet thuis in het ijzig koude Lapland. Billie keert terug naar zijn geboorteplaats Drachten om op zoek te gaan naar zijn echte ouders. Gaat het Billie lukken om zijn nieuwe familie voor zich te winnen en de magie van Kerstmis weer bij de mensen terug te brengen?

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda