Audities: De Eindmusical van Zapp

3 oktober 2019, 12:27 - Redactie
Audities: De Eindmusical van Zapp

Voor het derde seizoen van De Eindmusical is Zapp op zoek naar jong talent op het gebied van zingen en acteren. Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en wil jij graag meespelen in De Eindmusical seizoen 3? Meld je dan nu aan.

Vul het onderstaande formulier in en maak een video waarin je jezelf voorstelt en laat zien hoe goed jij kunt zingen en acteren. Upload de video als 'verborgen' (of 'openbaar') op YouTube, kopieer deze link en plak het in het formulier. Zonder videolink is je aanmelding niet compleet en wordt deze ook niet in behandeling genomen. Een link begint met http://www.

Let op, als je wordt gecast voor De Eindmusical seizoen 3 moet je in de periode van 14 maart t/m 31 mei alle weekenden beschikbaar zijn voor repetities en opnames. Schrijf je in vóór zondag 27 oktober op deze pagina.

De Eindmusical won in 2018 na één seizoen de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma op het Gouden Televizier-Ring Gala. Sinds 2019 is de jeugdserie ook op het YouTube-kanaal van NPO Zapp te zien.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda