Audities: Acteurs gezocht voor verlenging Zodiac de musical

27 augustus 2021, 11:26 - Redactie
Audities: Acteurs gezocht voor verlenging Zodiac de musical
Foto: Karin Jonkers

Voor de verlenging van het theaterspektakel Zodiac de musical in de voormalige Koepelgevangenis in Breda worden professionele acteurs en stagiaires gezocht met een volledige beschikbaarheid van 27 september tot en met 9 januari volgend jaar (en mogelijke verlenging na 9 januari).

De audities zullen plaatsvinden op 6, 7, 13 en 14 september in Amsterdam. Aanmelden kan voor 1 september via audities@stichtingzodiac.nl met een recente foto en CV.

Zodiac de musical neemt je mee naar onze toekomst in de breedste zin van het woord. In de Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet Aarde, die zich – zoals we inmiddels allemaal weten – in een zorgelijke toestand bevindt. De twaalf sterrenbeelden die vanuit de Zodiac (de Dierenriem) naar beneden kijken, zijn zich daar maar al te goed van bewust. Een van de sterrenbeelden wordt dan ook naar beneden gestuurd om te kijken wat er nog te redden valt.

Wat volgt is een verhaal dat barst van de spanning en actualiteit, maar ook van humor en romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda