April Darby als Aida in Aida in Concert

16 april 2019, 13:21 - Redactie
April Darby als Aida in Aida in Concert

April Darby zal de rol van Aida gaan vertolken in Aida in Concert aankomende zomer. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Stage Entertainment. Van 20 tot en met 30 juni is Aida in Concert zes keer te zien op het festivalterrein van Autotron in Den Bosch, voor het concert zijn inmiddels al meer dan 20.000 kaarten verkocht.

In de afgelopen jaren speelde April Darby onder andere in Sister Act als Deloris van Cartier en in The Bodyguard (alternate Rachel Marron). Daarnaast trad zij als solist op bij Dinnershow Pandora, Fedde le Grand in de Ziggo Dome en met haar eigen show April Darby Live!.

“Ik vind het een eer om in dit openluchtconcert deze iconische rol te morgen vertolken en het bijzondere verhaal van Aida te mogen vertellen. Ik heb dan ook heel veel zin om samen met alle anderen dit avontuur aan te gaan,” aldus April Darby.

Eerder werd al duidelijk dat Willemijn Verkaik, Freek Bartels, Tony Neef, Tjindjara en Nigel Brown mee zullen spelen. Willemijn zal de rol van Amneris vertolken en Freek zal te zien zijn als Radames, Tony Neef speelt Zoser, Tjindjara speelt Nebebka en Nigel Brown is te zien als Mereb. Aangevuld met een orkest bestaande uit 14 muzikanten.

Aida ging in oktober 2001 in Nederland première. Bijna twee jaar lang stond de musical in het Circustheater in Scheveningen en kwamen er 1,2 miljoen bezoekers.

Première
23 april 2023
Dernière
14 april 2024
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aida (2023) Ander nieuws over Aida (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda