Annick Boer en Martijn Kardol in cabaretmusical Ver van je bed

11 mei 2023, 16:01 - Redactie
Annick Boer en Martijn Kardol in cabaretmusical Ver van je bed

In het voorjaar van 2024 brengt Oatmilk Studio de tweede musicalproductie Ver van je bed uit. Uniek aan deze nieuwe voorstelling is de combinatie tussen cabaret en musical. Daarnaast zal Maarten Hopman, bekend van o.a. De Speld, de actualiteit als inspiratie gebruiken voor het schrijven van de voorstelling. De scherpte van zijn beroemde Twitter-account zal dan ook zeker terug te zien zijn in deze musical.

Producent Niels van Doormalen zegt hierover: "Ver van je bed is een combinatie van cabaret en musical, waarin een herkenbaar verhaal wordt verteld over de wereld waarin we leven. Oatmilk maakt met deze musical een oorspronkelijk nieuwe Nederlandse musical met voornamelijk jonge makers. De combinatie van makers staat garant voor een boeiende musical: onder andere de ervaren regisseur en actrice Wimie Wilhelm verzorgt de regie, Ezra van Nassauw componeert de muziek en Maarten Hopman schrijft het script.”

Op het toneel staan de acteurs zowel als zichzelf als in hun personage. Martijn Kardol won in één jaar zowel het Groninger Studenten Cabaret Festival als het Leids Cabaretfestival en is inmiddels bekend van zijn eigen avondvullende theatervoorstellingen (zoals De Situatie), Radio Veronica en Spijkers met Koppen. Cabaretière en Musical Award Winnares Annick Boer speelt de moeder van Martijn Kardol. Ook spelen Bart van Veldhoven, Renée de Gruijl en Mitch Wolterink.

Ver van je bed wordt opgevoerd als een van de openingsproducties van het nieuwe Theater aan de Parade. Op zaterdag 23 maart zal de première worden gespeeld ter gelegenheid van de opening van de nieuwe zaal het gloednieuwe theater in 's-Hertogenbosch. Hierna is de voorstelling te zien in 45 theaters door heel Nederland.

Première
23 maart 2024
Dernière
9 juni 2024
Producent
Oatmilk studio
Meer over Ver van je bed Ander nieuws over Ver van je bed
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda