Anne-Mieke Ruyten speelt mevrouw Bongaerts in Dagboek van een Herdershond

7 september 2021, 09:04 - Redactie
Placeholder image

Albert Verlinde en Servé Hermans zijn verheugd bekend te maken dat Anne-Mieke Ruyten in de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond gaat spelen. Anne-Mieke, geboren in Limburg, zal de rol van mevrouw Bongaerts vertolken. Naast Anne-Mieke speelt Joes Brauers de rol van kapelaan en speelt Suzan Seegers de rol van juffrouw Katrien.

"Ik ben echt enorm blij dat Anne-Mieke de rol van mevrouw Bongaerts gaat spelen," laat Albert Verlinde weten. "In het verleden hebben we vaker samen gewerkt en eigenlijk heb ik Anne-Mieke altijd al in gedachten gehad voor deze rol. Zij is zo’n veelzijdige actrice en zangeres. Wat het extra leuk maakt, is dat Anne-Mieke net als Joes en Suzan ook in Limburg is geboren."

Anne-Mieke Ruyten verheugt zich om volgend jaar maandenlang deze rol in Maastricht te gaan spelen. "Het is een fantastische rol. Mevrouw Bongaerts is het hart van alle roddels die verspreid worden in het dorp," vertelt Anne-Mieke. "Met haar bemoeizuchtige karakter legt ze kapelaan Odekerke meermaals het vuur aan de schenen. Ze is een fel voorstander van dat alles blijft zoals het is. Ze wil het beste voor haar man, die vooral de solo’s in het kerkkoor zou moeten mogen zingen en haar zoon die toch een fantastische partij zou zijn voor de prachtige dochter van de Brouwer. Maar ook zij kan niet voorkomen dat de dingen in het dorp een andere loop nemen."

De spektakelmusical Dagboek van een Herdershond wordt geproduceerd door Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht. Volgend jaar mei en juni is deze bijzondere voorstelling exclusief te zien in een nieuw te bouwen pop-up theater in MECC Maastricht.

Première
8 mei 2022
Dernière
17 juli 2022
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Dagboek van een Herdershond Ander nieuws over Dagboek van een Herdershond
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda