All Stars wordt musical als opvolger van De Marathon

13 juli 2017, 09:17 - Redactie
All Stars wordt musical als opvolger van De Marathon

All Stars de musical is aangekondigd als opvolger van De Marathon. Op dit moment werken producent KemnaSenf, regisseur Job Gosschalk en Thomas Acda aan het scenario. Ook Jean van de Velde en Rolf Koot, respectievelijk regisseur en producent van de originele film, zijn betrokken bij de ontwikkeling.

All Stars is een verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Het wekelijkse potje van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero is echter vooral bedoeld om de groep bij elkaar te houden, want in aanloop naar hun 500ste wedstrijd lijken de verschillen tussen de mannen steeds groter.

De audities voor Neerlands bekendste fictieve voetbalelftal zijn in volle gang. Filmmaker Jean van de Velde verheugt zich op de samenwerking met KemnaSenf: “KemnaSenf bewijst met De Marathon dat een vertaling naar theater een unieke beleving oplevert. Ik kijk er dan ook naar uit om All Stars, het vriendenverhaal dat door heel Nederland in de armen is gesloten, nu op een weer geheel nieuwe manier tot leven te zien komen.”

All Stars kwam in 1997 uit als film, waarna een serie volgde in 1999. In 2011 kwam de film All Stars 2: Old Stars uit. De musical gaat volgend jaar in oktober in première.

Première
14 oktober 2018
Dernière
23 maart 2019
Producent
MORE Theater Producties
Meer over All StarsAnder nieuws over All Stars
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda