Alex Klaasen brengt kerstalbum Santa Klaasen uit

18 november 2021, 13:35 - Redactie
Alex Klaasen brengt kerstalbum Santa Klaasen uit

Een paar dagen na de succesvolle première van De Alex Klaasen Revue - Snowponies brengt Alex Klaasen zijn eerste kerstalbum uit genaamd Santa Klaasen. Op de CD staan 11 nieuwe kerstklassiekers waaronder Oh Ragoutbakje, Mistletoe en Het Kerstdorp uit Snowponies.

Het album is gemaakt samen met Jan en Keez Groenteman (composities en arrangementen) en de cast van De Alex Klaasen Revue - Snowponies.

Alex Klaasen: "Terwijl het buiten 30 graden was stonden wij lekker in korte broek en met zweetsnor te zingen over sneeuwpret, kerstdiners en ragoutbakjes. Santa Klaasen is een album met 11 nieuwe kerstklassiekers om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen! Een kerstalbum met nieuwe kerstklassiekers, voor iedereen die het zat is om ieder jaar weer naar Jingle Bells en White Christmas te moeten luisteren. Perfect voor bij het kerstdiner, in de auto op weg naar oma of gewoon voor onder de boom."

De eerste single, Oh Ragoutbakje, staat inmiddels op Spotify en de gehele CD is te koop bij de voorstelling De Alex Klaasen Revue - Snowponies of via www.alexklaasen.nl. Je bekijkt hieronder de videoclip van Oh Ragoutbakje.

Première
15 november 2021
Dernière
30 december 2022
Producent
MORE Theater Producties
Meer over SnowponiesAnder nieuws over Snowponies
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda