Afscheidstour van K3 nu op DVD beschikbaar

6 september 2016, 10:44 - Redactie
Afscheidstour van K3 nu op DVD beschikbaar

Goed nieuws voor alle liefhebbers van K3. De DVD van de afscheidstour van Karen, Kristel en Josje is nu beschikbaar en bij deze DVD krijg je tevens de beelden van Wij zijn K3! De droom gaat verder, het programma dat is uitgezonden op SBS en VTM.

De tweede DVD bevat alle afleveringen van Wij zijn K3! De droom gaat verder, het reality-programma dat is uitgezonden op SBS & VTM: Hoe is het om deel uit te maken van de populairste meidengroep van Nederland en Vlaanderen? Kersverse K3'tjes Hanne, Marthe en Klaasje nemen je op sleeptouw in hun nieuwe leven als K3. De repetities, de fotoshoots, de shows, de plotse bekendheid, de fans, de familie, de vriendschap en de toekomst.

Op 10 november komt K3 met een nieuwe dubbel-cd Ushuaia met 12 nieuwe en 12 best of K3 hits. Na het succes van hun eerste tour, staan Hanne, Marthe en Klaasje ook te popelen om vanaf januari weer op tournee te gaan door Nederland en Vlaanderen. Uiteraard zullen ze veel nieuwe liedjes en oude K3 hits brengen, zoals 10.000 luchtballonnen, Jodelee, MaMaSé!, Heyah mama, Alle kleuren en Oyalélé.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda