AFAS Software en Stage Entertainment verlengen samenwerking

26 mei 2020, 16:11 - Redactie
AFAS Software en Stage Entertainment verlengen samenwerking
Foto: Roy Beusker

Stage Entertainment Nederland en AFAS Software verlengen hun samenwerking met 3,5 jaar tot 2024. De softwareleverancier is sinds 2011 naamgevend sponsor van het AFAS Circustheater in Scheveningen, het grootste musicaltheater van Nederland.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland, is blij dat het nieuws nu naar buiten kan: "Het is ontzettend bijzonder dat ondanks de moeilijke tijden waarin we momenteel verkeren, we het partnerschap met AFAS Software kunnen verlengen. Het geeft een positief signaal af in de markt en toont dat er nog steeds wederzijds vertrouwen is. De samenwerking is in de afgelopen jaren erg succesvol geweest en met de verbouwing die het AFAS Circustheater momenteel ondergaat, kunnen we in de toekomst samen het publiek een nog betere theaterbeleving bieden."

Bas van der Veldt, algemeen directeur AFAS: "De samenwerking tussen AFAS en Stage Entertainment is al jaren heel goed en we hebben samen al veel mooie momenten mogen beleven in het AFAS Circustheater. We leren ook veel van elkaar, zeker nu we zelf een nieuw theater aan het bouwen zijn in Leusden. We waren dus al van plan om de samenwerking rondom de naamgeving van het AFAS Circustheater te verlengen. En zeker nu de cultuursector de steun beter kan gebruiken dan ooit, was er voor ons dan ook geen enkele twijfel over doorzetten van onze samenwerking."

De verlenging van het contract is feestelijk, maar met gepaste afstand, ondertekend door Bas van der Veldt, CEO AFAS Software, Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland, Martijn Delahaye, Directeur Marketing & Communicatie AFAS Software en Rem Bastiaens, Directeur theaters Stage Entertainment Nederland. De ondertekening vond plaats op het dak van het AFAS Circustheater, dat momenteel een verbouwing ondergaat.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda