Ad Knippels en Marleen van der Loo in Come From Away

23 april 2021, 15:37 - Redactie
Ad Knippels en Marleen van der Loo in Come From Away

Zowel Ad Knippels als Marleen van der Loo zullen komend seizoen te zien zijn in de nieuwe Nederlandse versie van Come From Away. Gisteren werd nog aangekondigd dat Joanne Telesford en Qshans Thode aan de cast van de productie waren toegevoegd.

Ad Knippels zal de rol van Nick Marson gaan spelen en Marleen van der Loo zal te zien zijn als Beulah Davis. Ad Knippels is vooral bekend door zijn rollen in grote musicals als The Sound of Music, Anastasia, Fun Home, Ciske de Rat, Mamma Mia!, Grand Hotel, Love Story, The Bridges of Madison County en The Full Monty.

Marleen is als zangeres en actrice al 30 jaar actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. In Nederland speelde ze hoofdrollen in musicals als Elisabeth, Evita, Mamma Mia!, Aida, 3 Musketiers, Nine, Hello Dolly, Footloose, Cats, Ciske de Rat, 1953-de Musical, Kruimeltje, Aspects of Love, Love Story, Tom’s Magische Speelgoedwinkel en Liften.

Come From Away is vanaf 3 november te zien in de Nederlandse theaters. De musical gaat op 18 november in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Première
18 november 2021
Dernière
6 juni 2022
Producent
MediaLane
Meer over Come From Away Ander nieuws over Come From Away
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda