Acteurs/Actrices:

Martijn Vogel

Martijn Vogel
Foto: Musicalweb

Biografie

Martijn Vogel behaalde het diploma van de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam richting Muziektheater. Hij studeerde vervolgens aan de Theaterschool in Amsterdam en studeerde in 2016 aan de Stella Adler Studio of Acting in New York.

Martijn was als 11-jarige jongen te zien als Kurt in The Sound of Music van Joop van den Ende theaterproducties en als Sproet in Pietje Bell de musical van Ruud de Graaf Musicalproducties.

In Spring Awakening van M-lab/Stage Entertainment speelde Martijn in 2011 de rol van Ernst. Hij was cover Boq in Wicked van Stage Entertainment. Tijdens deze run werd Martijn gecast voor de rol van Botje in de musicalproductie The Little Mermaid van Stage Entertainment i.s.m. Disney Theatrical Productions. Nam aansluitend de rol van Joe Pesci op zich in Jersey Boys en speelde regelmatig de hoofdrol van Frankie Valli.

In seizoen 2014/2015 speelde hij de rol van Rolf in The Sound of Music, gevolgd door Doody in Grease in 2015/2016. In seizoen 2017/2018 was Martijn te zien in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt.

In seizoen 2018/1019 vertolkte Martijn de rol van de zoon Pugsley Addams in The Addams Family de musical en in 2020 was Martijn te zien als Barnaby Tucker in Hello Dolly van Medialane.

Martijn spreekt daarnaast vaak tekenfilms en commercials in.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Martijn Vogel in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
Pretty Woman de Musical
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda