Acteurs/Actrices:

Daan van Dalen

Daan van Dalen
Foto: Musicalweb - Daan van Dalen, Jip Verdellen en Jeroen Sigterman

Biografie

Daan van Dalen studeert momenteel nog aan Codarts, het conservatorium in Rotterdam. Hij volgt daar de opleiding Bachelor Muziektheater. Deze productie is voor hem zijn vierdejaars stage. Op deze opleiding krijgt hij les van onder anderen Leo van der Plas, Lars Mak, Rosite van der Woude, Jorrit Ruijs en Peter van Dosselaer. Voor zijn studie volgde Daan zanglessen bij Daan Smits en Jennifer Ewbank.

Daan heeft voor zijn studie verschillende producties gedaan. Michael Banks in Mary Poppins (Stage Entertainment), Kruimeltje in Kruimeltje de musical (REP Entertainment), Friedrich in The Sound of Music (Albert Verlinde Entertainment), Fabio in Tina de musical (HomeMade Productions) en Tiuri in De brief voor de koning (HomeMade Productions). Tijdens zijn studie heeft hij ook al twee eerdere stages mogen doen. Georg in Spring Awakening (OpusOne) en Ensemble in De mol en de paradijsvogel (OpusOne).

Naast producties in het theater spreekt Daan ook regelmatig stemmen in voor series en films van Disney, Netflix en/of Nickelodeon. Daan is onder andere te horen als Ricky in High school musical the musical the series, Cheesy in Alvin and the Chipmunks, Pieter Konijn in Pieter Konijn, Nils Hölgersson in Nils Hölgersson en Freddy in School of Rock.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Daan van Dalen in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downMusicals

Aida
Stage Entertainment
Les Misérables
De Graaf & Cornelissen
The Bodyguard
Stage Entertainment
De Tocht
De Tocht B.V.
keyboard_arrow_rightMeer musicals

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda