80’s Mania in Nederland van 3 maart tot en met 9 april

24 februari 2016, 10:38 - Redactie
80’s Mania in Nederland van 3 maart tot en met 9 april

Wegens succes terug in de Nederlandse theaters van 3 maart tot en met 9 april, 80’s Mania. Terug naar de jaren 80 waarin beenwarmers, schoudervullingen, de walkman, de drive-in disco en rolschaatsen centraal stonden. 80’s Mania, van de makers van ABBA Mania op het Londense West End, komt terug naar Nederland met de grootste hits van de memorabele jaren 80.

Look-a-likes van de grootste eighties sterren staan op het podium en zingen nummers van onder anderen Wham!, Madonna, Michael Jackson, Kim Wilde, Simple Minds en Cyndi Lauper. De muziek is natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan de onvergetelijke danspasjes, kostuums, haardracht en lichtvloeren; alles komt in deze show terug en oude tijden herleven.

De setlijst is een indrukwekkende opeenvolging van bekende hits. Mike Read, presentator van Top of The Pops: ‘It’s like Live Aid meets Top Of The Pops with the Sexy Dance Troupe’. Andere critici. “Wow, what an evening! It was a fantastic 1980s extravaganza worth waiting for …we loved it” en “as if I had stepped back 20 years … incredible.”

Tickets zijn verkrijgbaar via de kassa en de websites van de theaters. Meer informatie over 80’s Mania en de speellijst is te vinden op www.wereldtheater.com.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda