75.000 bezoekers voor Hans & Grietje de Musical

11 april 2018, 18:18 - Redactie
75.000 bezoekers voor Hans & Grietje de Musical

Vandaag verwelkomde Hans & Grietje de Musical zijn 75.000ste bezoeker in Theater de Lampegiet (Veenendaal). De familie Scholten kreeg uit handen van de cast een cheque met een seizoensabonnement voor het gloednieuwe themapark Avonturenboerderij Molenwaard. De sprookjesvoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Inmiddels brengt Van Hoorne Entertainment al tien jaar op rij sprookjes naar het theater. Vorig seizoen werden voor Roodkapje de Musical zo’n 100.000 tickets verkocht en het lijkt erop dat Hans & Grietje De Musical hetzelfde aantal zal gaan halen.

Het verhaal over twee kinderen die terechtkomen bij een bijzonder snoephuisje in het bos werd door het productiehuis al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling, maar staat nu weer in een nieuw, kleurrijk jasje in het theater. De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, die bekend werd als Keet! bij RTL Telekids en tegenwoordig te zien is als presentatrice van Het Klokhuis. Naast Hans & Grietje is ook een grote rol weggelegd voor de altijd komische tovenaars Titus & Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen.

Hans & Grietje de Musical is tot en met 15 juli te zien in het theater.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda