55.000 kaarten verkocht voor Les Misérables

5 oktober 2022, 09:04 - Redactie
55.000 kaarten verkocht voor Les Misérables
Foto: Musicalweb.nl

Met nog vijf maanden tot aan de première op 5 maart 2023 in Koninklijk Theater Carré Amsterdam is theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment verheugd bekend te maken dat er voor de komende tournee van de vernieuwde versie van de musical Les Misérables nu al 55.000 kaarten verkocht zijn.

De repetities zijn nog niet begonnen en de cast van Les Misérables presenteerde zich slechts een keer met een liveoptreden voor het grote publiek tijdens de Musical Awards The Kick-off. Maar de belangstelling voor de voorstelling is zo groot dat er nu al 55.000 kaarten zijn verkocht. "Het is overweldigend," laat medeproducent Hans Cornelissen weten. "Er zijn al zoveel generaties met deze musical opgegroeid en nu zal een nieuwe generatie weer kennismaken met dit prachtige en legendarische verhaal. We merken aan alles dat Les Misérables bij het publiek leeft. De première op 5 maart 2023 in Koninklijk Theater Carré zal groots zijn, zoals het bij een grootse musical past."

Les Misérables zal exclusief te zien zijn in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Groningen, Breda, Apeldoorn, Eindhoven en Almere. Het is de grootste reizende musical in Nederland. Om de productie naar Nederland te halen zijn er minimaal vijftien trailers nodig. "Eerder is dat zelden vertoond bij een reizende voorstelling. Maar we willen graag dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om deze fantastische voorstelling te zien."

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda