40.000 tickets verkocht voor De Kleine Zeemeermin

schedule6 september 2018, 16:45 - Redactie
40.000 tickets verkocht voor De Kleine  Zeemeermin

Nog voor aanvang van de eerste try-out zijn er al ruim 40.000 tickets verkocht voor De Kleine Zeemeermin De Musical van Van Hoorne Entertainment. Vanaf zaterdag 8 september is de voorstelling in het hele land te zien met Sita Vermeulen in de rol van de Kleine Zeemeermin.

Op dit moment wordt er in het theater hard gewerkt aan de totstandkoming van deze voorstelling, maar nog voor het officiële begin lijkt de voorstelling al een mega succes te worden. "We maken al 10 jaar sprookjesmusicals, maar hebben dit nog maar een paar keer meegemaakt", aldus Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment.

"Het is een combinatie van ons vaste publiek, de titel, de spelers en de populariteit van ons bedrijf die ervoor zorgt dat we nu al zulke aantallen kaarten wegzetten. Daarnaast moeten we de inspanning van alle lokale theaters niet vergeten die dagelijks bezig zijn om onze voorstellingen aan de man te brengen", vervolgt Van Hoorne.

Vorig seizoen (2017-2018) bezochten meer dan 100.000 bezoekers Hans & Grietje De Musical. Het productiehuis hoopt ook dit jaar weer ver boven de 100.000 tickets uit te komen.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda