40.000 tickets verkocht voor De Kleine Zeemeermin

6 september 2018, 16:45 - Redactie
40.000 tickets verkocht voor De Kleine  Zeemeermin

Nog voor aanvang van de eerste try-out zijn er al ruim 40.000 tickets verkocht voor De Kleine Zeemeermin De Musical van Van Hoorne Entertainment. Vanaf zaterdag 8 september is de voorstelling in het hele land te zien met Sita Vermeulen in de rol van de Kleine Zeemeermin.

Op dit moment wordt er in het theater hard gewerkt aan de totstandkoming van deze voorstelling, maar nog voor het officiële begin lijkt de voorstelling al een mega succes te worden. "We maken al 10 jaar sprookjesmusicals, maar hebben dit nog maar een paar keer meegemaakt", aldus Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment.

"Het is een combinatie van ons vaste publiek, de titel, de spelers en de populariteit van ons bedrijf die ervoor zorgt dat we nu al zulke aantallen kaarten wegzetten. Daarnaast moeten we de inspanning van alle lokale theaters niet vergeten die dagelijks bezig zijn om onze voorstellingen aan de man te brengen", vervolgt Van Hoorne.

Vorig seizoen (2017-2018) bezochten meer dan 100.000 bezoekers Hans & Grietje De Musical. Het productiehuis hoopt ook dit jaar weer ver boven de 100.000 tickets uit te komen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda