40.000 kaartjes verkocht voor Peppa Pig, reprise in seizoen 2017-2018

16 januari 2017, 16:12 - Redactie
40.000 kaartjes verkocht voor Peppa Pig, reprise in seizoen 2017-2018

Van Hoorne Entertainment heeft weer een succesvoorstelling in handen met de familiemusical Peppa Pig - De Grote Plons! die op dit moment door Nederland toert.

De voorstelling voor de jongste theaterbezoekers was al eerder een hit op Westend in Londen en blijkt ook in Nederland goed in de smaak te vallen. Er zijn nu maar liefst al 40.000 kaartjes verkocht voor de familiemusical. De handpoppenvoorstelling van het bekende tv karakter ging in première op 18 december in de Goudse Schouwburg.

"Peppa Pig is al vele jaren te zien op de kinderzender Nickelodeon en sterk vertegenwoordigd in de speelgoedwinkels, maar of een voorstelling dan ook gaat lopen is altijd de vraag. Maar toen ik de eerste repetities zag wist ik het, het is één van de leukste voorstellingen die wij hebben gemaakt voor deze doelgroep", aldus Michael van Hoorne.

De voorstelling vertelt het verhaal van het kleine varkentje en haar familie die niets liever doen dan rollen in de modder en springen in plassen. Er is zelfs een ware plassenspringwedstrijd. Of Peppa deze wedstrijd gaat winnen is de vraag?

De voorstelling is dit seizoen nog te zien tot eind mei en gaat vanwege het grote succes in reprise in theater seizoen 2017-2018. De voorstelling is dan nog 4 maanden te zien in de Nederlandse en Belgische theaters.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda