25.000 kaarten verkocht voor Augustus: Oklahoma

2 februari 2024, 09:07 - Redactie
25.000 kaarten verkocht voor Augustus: Oklahoma
Foto: Mark David

De Theateralliantie en Toneelgroep Maastricht maken bekend dat er meer dan 25.000 kaarten zijn verkocht voor Augustus: Oklahoma. Wegens de grote belangstelling is er op maandag 18 maart een extra voorstelling bijgeboekt in Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De kaartverkoop start vandaag om 10.00 uur..

Het Pulitzer Prize winnende Augustus: Oklahoma in een regie van Michel Sluysmans is nog tot en met 14 april te zien in de theaters. De cast bestaat uit maar liefst twaalf acteurs, onder wie Ariane Schluter, Porgy Franssen, Anneke Blok, Wendell Jaspers en Ali-Ben Horsting en met live-muziek van Viktor Griffioen.

"Deze grote aantallen zijn voor toneel in deze tijd heel bijzonder en tegelijkertijd een bewijs dat we een groot publiek kunnen bereiken met kwalitatief hoogstaand toneel. Een grootschalige toneelvoorstelling als Augustus: Oklahoma is, zonder subsidie, in Nederland alleen mogelijk door krachten te bundelen. Ik ben dan ook heel erg trots om met de Theateralliantie deze samenwerking tussen Toneelgroep Maastricht en alle deelnemende theaters mogelijk te kunnen maken." Rosalie Mohr, directeur Stichting Theateralliantie.

Regisseur Michel Sluysmans: "Toneelgroep Maastricht is erg trots op Augustus: Oklahoma. Op de fantastische twaalfkoppige cast, op het technische en het artistieke team, op de samenwerking met De Theateralliantie en de schouwburgen die een seriebespeling mogelijk maken, maar ook zeker op het publiek dat in groten getale de voorstelling bezoekt en ons elke avond overstelpt met hartverwarmende reacties. Op naar de 50.000!"

Première
10 december 2023
Dernière
14 april 2024
Producent
Stichting TheateralliantieToneelgroep Maastricht
Meer over Augustus: Oklahoma Ander nieuws over Augustus: Oklahoma
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda