17.500 bezoekers voor Flashdance in Kursaal Oostende

schedule5 augustus 2018, 13:28 - Redactie
17.500 bezoekers voor Flashdance in Kursaal Oostende

De musical Flashdance is op zondag voor het laatst te zien in Kursaal Oostende. De musical was ondanks de hitte een succes, in totaal zullen na vandaag 17.500 bezoekers de originele Engelstalige versie van de musical hebben gezien.

"Het moet de warmste zomer geweest zijn sinds we in 2011 zijn begonnen met de organisatie van internationale shows in de zomervakantie. Het is geen sinecure om de mensen te overtuigen om naar een show te kijken terwijl het nog ‘terrasjesweer’ is. We hebben onze communicatie de laatste weken aangepast en onze airco uitgespeeld," zegt directeur Peter Craeymeersch. Na de laatste show vertrekt de cast meteen richting Sheffield om de tour in het Verenigd Koninkrijk te hervatten.

De nieuwe show voor de zomer van volgend jaar zal midden november bekend gemaakt worden. Het Kursaal brengt eerst nog van 26 tot 31 oktober dit jaar een ander internationaal spektakel: Cirque Berserk. In totaal zal Cirque Berserk elf keer te zien zijn, inclusief de middagshows voor gezinnen met kinderen. Cirque Berserk is een echt circus gemaakt voor het theater en exclusief voor België te zien in Kursaal Oostende.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda