1 miljoen bezoekers voor Daens en 40-45 in het Studio 100 Pop-Up Theater

29 april 2022, 17:36 - Redactie
1 miljoen bezoekers voor Daens en 40-45 in het Studio 100 Pop-Up Theater

Gisterenavond verwelkomde het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs de miljoenste bezoeker voor de musicals Daens en 40-45. Dat cijfer mag een absolute mijlpaal in de Vlaamse musicalgeschiedenis genoemd worden, want nooit eerder trokken twee voorstellingen massaal zoveel bezoekers. Na twee gedwongen pauzes werden gisteren de voorstellingen van Daens hervat. Op 1 juni worden ook de voorstellingen van 40-45 hernomen. Deze laatste productie stopt definitief op 3 juli.

Voor Evi Goossens uit Meise was het na afloop van de voorstelling even schrikken toen ze na het slotapplaus samen met haar nicht Elija Wauters uit Leest in de bloemetjes werd gezet. "Ik was compleet verrast toen bleek dat ik weldegelijk de miljoenste bezoeker was. Ik dacht echt: hoe groot is die kans?". zegt Evi. "Nadat ik eerder de spektakel-musical 40-45 had gezien, wilde ik ook absoluut naar Daens komen kijken. En we werden helemaal overdonderd door deze voorstelling. Kippenvel van het begin tot het einde. De bewegende tribunes zorgen opnieuw voor een onvergetelijke beleving waardoor je echt in het middelpunt van de voorstelling zit. Dat kan je met geen enkele andere productie vergelijken."

Gert Verhulst: "1 miljoen bezoekers voor de musicals 40-45 en Daens dat mag je absoluut waanzinnig noemen. Ik ben dan ook enorm trots en dankbaar dat het publiek zo massaal de weg vindt naar onze grote, spectaculaire producties in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda