Zuiderkroon in Antwerpen wordt Studio Zuid en permanent virusveilige eventlocatie

13 december 2020, 10:46 - Redactie
Zuiderkroon in Antwerpen wordt Studio Zuid en permanent virusveilige eventlocatie

"State of the art en met internationale allure", dat moest en zou de vernieuwde Zuiderkroon worden tegen de start van het cultuurseizoen 2020-2021, zo kondigde uitbater van de eventlocatie Music Hall begin februari 2020 aan. Toen kwam corona, wat niet alleen zorgde voor uitstel van de plannen, maar ook voor een ingrijpende wijziging ervan.

Er zal nog steeds ingezet worden op het beste van het beste wat audiovisuele apparatuur betreft, comfort en een uitzonderlijke 360°-beleving voor de bezoekers, maar daarnaast wordt er ook speciale aandacht besteed aan het gezondheidsaspect. Zo werd er tijdens de lockdownperiode reeds succesvol een gloednieuw ventilatiesysteem geïnstalleerd en zal de invulling van de zaal volgens horecasetting gebeuren, waardoor social distancing gegarandeerd wordt. De Zuiderkroon, die meteen ook een naamsverandering ondergaat en omgedoopt wordt tot Studio Zuid, wordt aldus een permanent virusveilige eventlocatie.

Music Hall gelooft in dit concept en zet dan ook vol in op dinnershows in de nieuwe eventtempel. Zo zal in september 2021 The Bodyguard, The Musical Dinner Show hier te zien zijn en in december 2021 volgt de eerste kersteditie van Best Of Musicals.

In februari 2022 wordt het bewogen leven van schilder, spion, ondernemer en gastronoom Peter Paul Rubens, in de stijl van de 'Da Vinci Code', op verrassende wijze uit de doeken gedaan. In mei 2022 volgt de voorstelling End of the Rainbow. Gerenommeerde chefs zorgen met een dinner voor het extra sausje bij deze producties.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda