TapasTheater open rondom feestdagen met o.a. Marcel Visscher en Nina van Overbruggen

12 december 2020, 10:34 - Redactie
TapasTheater open rondom feestdagen met o.a. Marcel Visscher en Nina van Overbruggen

TapasTheater biedt ook rondom de feestdagen een verantwoorde, gezellige avond theater aan. Door de opgelegde sluiting van horeca presenteert het Amsterdamse TapasTheater momenteel elke avond drie korte voorstellingen van 20 minuten achterelkaar in 1,5 uur.

De line up voor de komende periode bevat een aantal musicalacteurs die je in kerststemming brengen ondanks het bizarre jaar dat we gehad hebben. TapasTheater is 52 weken per jaar elke woensdag tot en met zondag geopend. Van 16 tot en met 30 december zelfs elke dag (op de kerstdagen na). In het weekend zijn er matineevoorstellingen.

De muziektheater line-up rondom de feestdagen is:

Marcel Visscher – Cirque du Soló
Marcel presenteert een muzikaal en bloedstollend circus spektakel van 20 minuten waarin 'n stoet aan kleurrijke circuspersonages voorbij trekt. Exclusief te zien in TapasTheater tot en met 20 december.

Sjors Arts & Ridder van Kooten – En hij zag dat het niet goed was
Sjors en Ridder heten je graag welkom in hun hemel op aarde. En hij zag dat het niet goed was is een goddelijke doch vileine show vol geestige teksten over geloof, hoop, de wereld en bovenal vriendschap. Exclusief te zien in TapasTheater tot en met 16 december.

Nina van Overbruggen – Afscheid & tijgerprint
Nina heeft een bijbaantje in een verzorginghuis waar de unieke Amsterdamse bewoners haar (muzikale) inspiratie gaven. Exclusief te zien in TapasTheater van 13 tot en met 20 december.

May Evans – Fenix
Marije van Sonsbeek oftewel May Evans (o.a. Evita, Mamma Mia) zingt brieven die ze nooit verstuurde, in de hoop dat haar publiek er net zoveel troost en hoop in vindt als zij deed bij het creëren ervan. Exclusief te zien in TapasTheater van 17 tot en met 23 december.

The Marvin Road – Songs About our Lives
Marle (Soldaat van Oranje, Tanz der Vampire) en Vini (Jesus Christ Super Star, Ghost) blenden hun verschillende stijlen en stemmen naadloos samen in unieke, Engelstalige pop/rock songs waar je naar luisteren móet. Exclusief te zien in TapasTheater van 6 tot en met 20 januari.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda