Volgend seizoen Showponies 2 van Alex Klaasen

schedule12 maart 2019, 16:56 - Redactie
Volgend seizoen Showponies 2 van Alex Klaasen
photo_camera Foto: Tom Sebus

Alex Klaasen gaat een vervolg maken op zijn theaterrevue Showponies. De cabaretier speelt in mei en juni de eerste try-outs van Showponies 2, maakt hij op zijn website bekend. Showponies 2 gaat in het seizoen 2019-2020 op tournee langs de theaters.

Het is nog niet duidelijk waar de nieuwe voorstelling exact over gaat. Volgens de tekst die de theaters hebben ontvangen, keren acteurs Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen terug in de sequel. Freek is echter vanaf begin 2020 ook te zien in de nieuwe Nederlandse versie van de musical Hello Dolly!.

Showponies 1 was een revueshow vol liedjes, sketches en conferences met als rode draad homoseksualiteit en eenzaamheid. Bijna 100.000 mensen bezochten het programma de afgelopen twee seizoenen. Het nummer Waarom mensen zingen maakt binnenkort kans op de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste Nederlandse theaterlied van dit seizoen.

Première
7 oktober 2019
Dernière
11 januari 2020
Meer nieuws over Showponies 2
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven