Vlaamse Mamma Mia! gaat door met extra voorstellingen

11 mei 2021, 20:50 - Redactie
Vlaamse Mamma Mia! gaat door met extra voorstellingen

Na de eerder vandaag aangekondigde versoepelingen in België bevestigt producent Deep Bridge de terugkeer van de musical Mamma Mia!. Vanaf 30 juli kan het publiek opnieuw terecht in Stadsschouwburg Antwerpen. Vanaf 10 september speelt de musical in het Ethias Theater Hasselt. Wegens de grote vraag en ruime belangstelling zijn er ondertussen extra speeldata in Antwerpen toegevoegd aan de agenda.

"In het voorjaar hadden we al een overeenkomst met iedereen die bij Mamma Mia! betrokken is om alle voorstellingen integraal door te schuiven naar 30 juli. Vandaag hebben de beslissingen van het Overlegcomité duidelijk gemaakt dat die voorstellingen ook effectief kunnen plaatsvinden. In oktober vorig jaar hebben in de Stadsschouwburg, volgens de toen geldende protocollen, een aantal voorstellingen plaatsgevonden. Die voorstellingen zijn uiterst veilig en sereen verlopen, waarbij uiteraard de gezondheid van de bezoekers de allerhoogste prioriteit kreeg. Het spreekt voor zich dat Sportpaleis Group en Deep Bridge ook in augustus met dezelfde maximale zorgzaamheid het aanwezige publiek zullen behandelen”, aldus de producent.

De Vlaamse Mamma Mia!, met o.a. Tinne Oltmans, Ann Van den Broeck, Ilsa La Monaca, Evi Hanssen, Govert Deploige, Johan Terryn en Stany Crets, ging op 7 maart 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg in première, maar moest enkele dagen later worden stopgezet. Ondertussen zijn er al meer dan 50.000 kaarten verkocht voor de musical.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda