Vajèn van den Bosch zoekt contact met zieke kinderen

29 oktober 2020, 15:53 - Redactie
Vajèn van den Bosch zoekt contact met zieke kinderen

Ziek zijn is voor niemand leuk, zeker niet als je hierdoor lang in het ziekenhuis moet verblijven. Speciaal voor ernstig zieke kinderen én voor kinderen die thuis ziek in bed liggen, heeft Stichting Gilat een online meet & greet geregeld met musicalster Vajèn van den Bosch.

Sinds de uitbraak van het coronavirus, zo’n zeven maanden geleden, leven kinderen in ziekenhuizen behoorlijk geïsoleerd. Zo mag ook nu tijdens de tweede uitbraak slechts één ouder op bezoek komen en is het voor de stichting niet meer mogelijk om de kinderen te verblijden met kindertheater. "Om zieke kinderen toch op te vrolijken, zorgen we voor deze online ontmoeting met Vajèn van den Bosch", vertelt Jair Eisenmann, de oprichter van Stichting Gilat.

Vajèn van den Bosch: "Niet alleen kinderen in ziekenhuizen kunnen mij vrijdag om 15.00 uur online ontmoeten, ik ben er voor ieder kind dat zich niet zo lekker voelt. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@stichtinggilat.nl." De meet & greet krijgt een vervolg: volgende week zal een andere bekende Nederlander het stokje overnemen van de musicalactrice.

De stichting verzorgt interactief kindertheater in ziekenhuizen in Groningen, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en is vernoemd naar Eisenmanns dochter Gilat, die het grootste deel van haar leven in het ziekenhuis heeft doorgebracht. Ruim tien jaar geleden is ze overleden.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda