Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor in Murder Ballad

15 juli 2020, 18:09 - Redactie
Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor in Murder Ballad

Komend seizoen brengt STENT Producties de Off-Broadway hit Murder Ballad naar een groot aantal Nederlandse theaters. Murder ballad is een doorgecomponeerde rockmusical waarin een mysterieuze vertelster het publiek meeneemt in het verhaal van Sara.

Sara is een ambitieuze, levenslustige twintiger, die alles uit het leven wil halen. Na een stormachtige relatie met de ruige Tom ontmoet ze de veel rustigere en stabielere Michael. Ze trouwen en krijgen een dochtertje. Maar na jaren gaat het knagen; heeft ze wel de juiste keuze gemaakt en past de rol van jonge moeder haar wel? Wanneer ze Tom vervolgens weer tegen het lijf loopt, laait de passie van vroeger weer op… Helaas wordt duidelijk dat het verhaal van Murder ballad voor één iemand fataal afloopt. Maar de vraag is: wie is het slachtoffer en wie is de dader?

De hoofdrollen in de rockmusical zullen worden gespeeld door Vajèn van den Bosch (Sara), Buddy Vedder (Michael), Cystine Carreon (Vertelster) en Jonathan Demoor (Tom). Murder Ballad is geschreven door Julia Jordan en Juliana Nash. Florus van Rooijen tekent voor de Nederlandse vertaling en de regie. De muzikale leiding, arrangementen en begeleiding zijn in handen van Marnix Wetzer.

Murder Ballad is te zien van 19 september tot en met 20 december dit jaar, de première zal plaatsvinden op maandag 12 oktober in de De Goudse Schouwburg in Gouda.

Première
12 oktober 2020
Dernière
28 juni 2021
Producent
STENT
Meer over Murder Ballad Ander nieuws over Murder Ballad
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda