Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor in Murder Ballad

15 juli 2020, 18:09 - Redactie
Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor in Murder Ballad

Komend seizoen brengt STENT Producties de Off-Broadway hit Murder Ballad naar een groot aantal Nederlandse theaters. Murder ballad is een doorgecomponeerde rockmusical waarin een mysterieuze vertelster het publiek meeneemt in het verhaal van Sara.

Sara is een ambitieuze, levenslustige twintiger, die alles uit het leven wil halen. Na een stormachtige relatie met de ruige Tom ontmoet ze de veel rustigere en stabielere Michael. Ze trouwen en krijgen een dochtertje. Maar na jaren gaat het knagen; heeft ze wel de juiste keuze gemaakt en past de rol van jonge moeder haar wel? Wanneer ze Tom vervolgens weer tegen het lijf loopt, laait de passie van vroeger weer op… Helaas wordt duidelijk dat het verhaal van Murder ballad voor één iemand fataal afloopt. Maar de vraag is: wie is het slachtoffer en wie is de dader?

De hoofdrollen in de rockmusical zullen worden gespeeld door Vajèn van den Bosch (Sara), Buddy Vedder (Michael), Cystine Carreon (Vertelster) en Jonathan Demoor (Tom). Murder Ballad is geschreven door Julia Jordan en Juliana Nash. Florus van Rooijen tekent voor de Nederlandse vertaling en de regie. De muzikale leiding, arrangementen en begeleiding zijn in handen van Marnix Wetzer.

Murder Ballad is te zien van 19 september tot en met 20 december dit jaar, de première zal plaatsvinden op maandag 12 oktober in de De Goudse Schouwburg in Gouda.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda