Troostrijk afscheid voor The Young Ones in Zwolle

28 maart 2019, 14:01 - Redactie
Troostrijk afscheid voor The Young Ones in Zwolle

Het afgelopen weekend hebben de Young Ones met de voorstelling TROOST een indrukwekkende periode afgesloten. TROOST was de 99e productie van The Young Ones en het sluitstuk van 10 jaar theater met jongeren in Zwolle. Bij de slotscene, waarbij het lied van Jules de Korte ("Ik zou weleens willen weten") te horen viel, was het muisstil en kon je een speld horen vallen.

Met nog twee keer laatste keren theaterloods publiek, betrokken spelers en ouders en jonge creatieve mensen is het doek voor The Young Ones nu echt gevallen. Op 1 april sluit The Young Ones definitief haar deuren. Maar waar dingen eindigen, ontstaan ook weer nieuwe openingen. Er is ruimte voor een nieuwe generatie om op te staan en op eigen wijze het stokje over te nemen.

Inmiddels zijn de plannen, mede onder leiding van de Creatieve Cooperatie, om de theaterwerkplaats in tact te houden, vergevorderd. Dit betekent overigens niet dat er een doorstart van The Young Ones zal volgen. Aanstaande zaterdag 30 maart is er een afscheidsreceptie voor genodigden en belangstellenden die graag de ruimte willen bekijken van 19.00 tot 20.00 uur. Opgeven kan via info@theateryoungones.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda