De Kom - Nieuwegein

De Kom
Capaciteit
650

De Kom, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Dit stadshart voor cultuur is dé aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. De combinatie van een grote zaal, kleine zaal en theatercafé maakt een diverse programmering mogelijk.

Grootschalige producties, intieme voorstellingen, staconcerten en ongedwongen optredens in cafésetting: De Kom heeft voor iedere cultuurliefhebber iets op het menu.

Het stadstheater en kunstencentrum beschikt over twee zalen. De grote zaal heeft 650 zitplaatsen, een toneeltoren en een orkestbak. De kleine zaal is een zogenaamde vlakkevloerzaal met een inschuifbare tribune met 220 zitplaatsen. Beide zalen beschikken over rolstoelplaatsen.

Adres en contactgegevens

Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein

Postbus 525
3430 AM Nieuwegein

030 – 604 55 54
kassa@dekom.nl

Kaart

Bereikbaarheid

Auto / Parkeren

Met de auto bereik je De Kom via de snelwegen A2, A12 of A27 richting Nieuwegein. Volg de borden Centrum, Theater en de P-borden.

  • Parkeergarage Theater
    Nachtwachtstede, Nieuwegein
  • Parkeergarage Stadshuis
    Tinnegieterstede 1, Nieuwegein
  • Parkeergarage Cityplaza
    Markt 54, Nieuwegein
Openbaar vervoer

De Kom is bereikbaar met de sneltram vanuit Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein-Zuid. Alle trams stoppen bij halte Stadscentrum Nieuwegein en de tram tussen Nieuwegein-Zuid en Utrecht stops tevens bij halte Merwestein. Streekbus 74 (Utrecht-Vianen) en streekbus 77 (Utrecht- Nieuwegein Zuid) stoppen beide bij halte Stadscentrum Nieuwegein en halte Stadshuis. Vanaf halte Nieuwegein Stadscentrum of vanaf De oude Kom loop je via winkelcentrum Cityplaza in ongeveer vijf minuten naar De Kom aan het Stadsplein.

Foto

De Kom
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Theaters

Circustheater
Scheveningen
1852 personen
Beatrix Theater
Utrecht
1500 personen
DeLaMar Theater
Amsterdam
950 personen
Wilminktheater
Enschede
1001 personen
Meer theaters

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda