Theaterfestival de Parade strijkt neer in het DeLaMar Theater

25 augustus 2016, 16:17 - Redactie
Theaterfestival de Parade strijkt neer in het DeLaMar Theater

Onder de noemer Parade@DeLaMar zal op 5, 6 en 7 september 2016 een unieke double bill van Parade-voorstellingen te zien zijn in het DeLaMar Theater. Dit is de eerste keer dat locatievoorstellingen van het outdoorfestival de Parade te zien zijn ín het theater. In het DeLaMar Theater zullen de voorstellingen Groots en meeslepend wil ik leven van Steef de Jong en Neuken is voor meisjes van Alex Klaasen en Henry van Loon op 1 avond te zien zijn.

Groots en meeslepend wil ik leven

Groots en meeslepend wil ik leven - Een eenmansoperette in een kartonnen doos. Theatermaker Steef de Jong heeft een fascinatie voor operette, het stiefkind van de opera en de moeder van de musical. In de nalatenschap van zijn oma, ooit revueartieste, treft hij een adres aan van een Weense artiest met wie zij vroeger optrad. Hij besluit af te reizen naar Wenen. Daar raakt hij betrokken bij een mysterieus sterfgeval en beleeft een liefdesavontuur met Rudolf, de zoon van Sisi. Met minimale middelen tovert hij een sjiek appartement om tot begraafplaats en een Bierstube tot een jachtslot in het Weense Woud.

Neuken is voor meisjes

Neuken is voor meisjes - De band H.E.A.R. (Henry en Alex Rock) is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. Samen met vaste muzikanten en songwriters Jan en Keez Groenteman scoorden ze hit na hit, zoals Leven in de zon, Deep-fried Parrot Love en natuurlijk de internationale nummer 1-hit Neuken is voor meisjes. Na drie Best Of cd’s en daarna een album met daarop een selectie van de beste nummers hiervan staan ze dit jaar eindelijk op de Parade met een Best of the Best of the Best of concert.

de Parade

Ieder jaar strijkt theaterfestival de Parade met een bonte stoet aan theater-, dans-, mime en muziektheatervoorstellingen neer in parken in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Nog tot en met zondag 28 augustus staat de Parade in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam met iedere avond verschillende voorstellingen van onder andere Paul Haenen, Club Helmbreker (met onder andere Marijn Brouwers en Anne Soldaat), Porgy Franssen en Gummbah.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda