Theater Virus Festival van de Goudse Schouwburg

5 april 2020, 11:46 - Redactie
Theater Virus Festival van de Goudse Schouwburg

Het allereerste online huiskamerfestival Gouds Virus Festival van de Goudse Schouwburg begint langzaamaan een begrip te worden in Gouda, maar ook al ver daar buiten. De tweede editie werd ruim 1000 keer bekeken en er werd zelfs live gestreamd vanuit Ierland.

Vanaf aankomende vrijdag 10 april sluiten meerdere theaters zich aan. Het festival verspreidt zich dus door het land en gaat verder onder de naam: Theater Virus Festival. De insteek van het online festival is om hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie te geven door een positief cultureel virus te verspreiden.

Vanaf vrijdag 10 april sluiten Theater De Leest (Waalwijk), Theater Het Kruispunt (Barendrecht), ATLAS theater (Emmen) en Theater aan de Schie (Schiedam) zich aan bij het festival. Elke week is een talent van eigen bodem van die theaters te bewonderen en de co-hosting wordt vanuit dat theater verzorgd.

Het festival is elke vrijdagavond geheel gratis te bekijken. De theaters vragen enkel om een donatie te doen, dat geheel naar de artiesten zal gaan. Het Theater Virus Festival is via het YoutTube kanaal van de Goudse Schouwburg te zien.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda