Atlas Theater - Emmen

Atlas Theater
Foto: Google Maps
Capaciteit
822
Opening
2016
Eigenaar
Gemeente Emmen

Het Atlas Theater is een multifunctioneel theatergebouw aan het Raadhuisplein in Emmen. Naast twee theaterzalen beschikt het complex ook over een congrescentrum, diverse horecagelegenheden en kantoren. Tevens fungeert het gebouw als toegang tot Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Op 10 oktober 2014 werd gestart met de bouw van het theater. De gemeente wilde theater De Muzeval vervangen door een moderner theater, maar de plannen kwamen moeizaam van de grond. Na een selectieprocedure werd het ontwerp van een Deense architect gekozen, dit ontwerp werd verder uitgewerkt door een Nederlands bedrijf.

De bouw van het theater begon op 10 oktober 2014. De naam van het theater werd aangekondigd op 12 september 2015 en de bouw werd in oktober 2016 afgerond.

Adres en contactgegevens

Raadhuisplein 100
7811 AP Emmen
059 – 185 08 56
info@atlastheater.nl

Kaart

Bereikbaarheid

Auto / Parkeren

Kom je met de auto? Het ATLAS Theater is gevestigd in het centrum van Emmen en beschikt over voldoende parkeerplaatsen rondom het theater. Je kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen op het Willinkplein, De Vreding, het Wapen van Emmen en het Q park.

  • Parkeergarage Orpheus
    Soerenseweg 10, Apeldoorn
  • Parkeergarage Museum Centrum
    Roggestraat 133, Apeldoorn
Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het theater, je kunt hiervoor de bewegwijzering naar het ATLAS Theater volgen. Je kunt ook met de bus naar halte Holdert (3 haltes), vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot de entree van het ATLAS Theater.

Foto

Atlas Theater
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Theaters

Circustheater
Scheveningen
1852 personen
Beatrix Theater
Utrecht
1500 personen
DeLaMar Theater
Amsterdam
950 personen
Wilminktheater
Enschede
1001 personen
Meer theaters

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda