The Book of Mormon in september 2019 in Koninklijk Theater Carré

schedule21 november 2018, 20:41 - Redactie
The Book of Mormon in september 2019 in Koninklijk Theater Carré

Koninklijk Theater Carré presenteert de nieuwe titel in de serie Broadway in Carré: The Book of Mormon. De voorstelling is na PIPPIN, The Curious Incident of the Dog in the Night-Time en dit jaar Sunset Boulevard de vierde show in de serie.

The Book of Mormon is een komische musical over twee jonge mormoonse missionarissen die naar Oeganda worden gestuurd. De musical werd bedacht, geschreven en gecomponeerd door Trey Parker en Matt Stone, bekend als de makers van de animatieserie South Park, in samenwerking met songwriter Robert Lopez.

De naïeve mormonen Kevin Price en Arnold Cunningham worden als missionarissen naar Oeganda gestuurd om de plaatselijke bevolking te bekeren tot de mormoonse kerk. Eenmaal gearriveerd worden ze geconfronteerd met de verschrikkelijke omstandigheden in Afrika en loopt hun missie niet zoals gepland.

Sinds de première in 2011 in het Eugene O'Neill Theatre in New York, waar de show negen Tony Awards won waaronder voor beste musical, beste libretto en beste originele muziek, werd de musical op drie continenten opgevoerd en won de show meer dan dertig internationale prijzen.

The Book of Mormon is in september 2019 een korte periode te zien in Amsterdam.

Première
3 oktober 2019
Dernière
27 oktober 2019
Meer nieuws over The Book of Mormon
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Agenda

Voorstelling: Jokie en Jet
Datum: 15-08-2020
Tijd: 11:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda