‎Stichting Musical Producties Twente presenteert Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

9 mei 2017, 21:26 - Redactie
‎Stichting Musical Producties Twente presenteert Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

‎Stichting Musical Producties Twente presenteert later dit jaar Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. De musical zal op 22 en 23 september te zien zijn in het Theaterhotel in Almelo en op 14 oktober in het Rabotheater in Hengelo.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is een musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice die oorspronkelijk in 1968 voor het eerst werd opgevoerd op Colet Court in Londen. De volledige voorstelling ging in 1973 in première op West End en begin 1982 in het Royale Theatre op Broadway. Het verhaal is gebaseerd op het Bijbelverhaal van Jozef, een van de twaalf zonen van Jakob.

Stichting Musical Producties Twente werd op 23 november 2007 opgericht door een 5-tal Wierdenaren met affiniteit met musicaltheater. Het doel van Stichting Musical Producties Twente is om regionaal talent de kans te bieden in een leeromgeving zich op artistiek gebied verder te kunnen ontwikkelen en ontplooien.

De deelnemers aan een project zijn personen van alle leeftijden maar ook talentvolle en ambitieuze jongeren/studenten, die kennis en ervaring op kunnen doen en zich zodoende in de toekomst meer kunnen etaleren op het artistieke vlak. Het uitgangspunt hierbij is dat alle medewerkers welke betrokken zijn bij de uitvoering van de musical, kosteloos en dus op basis van vrijwilligheid deelnemen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda