Start repetities van Sesamstraat Live!

10 september 2019, 18:31 - Redactie
Start repetities van Sesamstraat Live!

In de vroege ochtend kwam de cast en crew van Sesamstraat Live! - Een Wereld Vol Fantasie bij elkaar in de Van Hoorne Entertainment Studio’s voor de allereerste repetitiedag. Natuurlijk werd er een enorme slagroomtaart aangesneden om dit te vieren.

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op naar het theater. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen.

Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest.

Sesamstraat Live! - Een Wereld Vol Fantasie is van zaterdag 12 oktober tot en met zondag 17 mei 2020 te zien in het theater.

Première
10 november 2019
Dernière
17 mei 2020
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Sesamstraat Live (2019)Ander nieuws over Sesamstraat Live (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda