Stanley Burleson en Nurlaila Karim geven intiem concert in het PopUp Podium

9 juli 2020, 10:41 - Redactie
Stanley Burleson en Nurlaila Karim geven intiem concert in het PopUp Podium
Foto Stanley Burleson: Musicalweb.nl - Foto Nurlaila Karim: Roy Beusker

Musicalduizendpoot Stanley Burleson geeft samen met musicalactrice Nurlaila Karim een intiem concert in het PopUp Podium in Amsterdam.

Stanley Burleson begon zijn carrière in de musical Cats en speelde daarna rollen in Les Misérables, 3 Musketiers, Beauty And The Beast en Evita. Stanley deed de choreografie voor meerdere televisieprogramma’s van Karin Bloemen, John Kraaijkamp Musical Awards Gala (2000-2009) en Filmpje van Paul de Leeuw en was juryvoorzitter bij Sterrenjacht (2004) en Let’s Dance (2009). Recent speelde hij in de musical We Will Rock You, gebaseerd op muziek van Queen en vernoemd naar één van hun grootste hits.

Nurlaila Karim begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in de musicalwereld. In 2007 bemachtigde ze de hoofdrol van Dorothy in de musical The Wiz. Eerder speelde ze al hoofdrollen in de musicals Fame, Miss Saigon en Rent, waarvoor ze een Musical Award ontving. Vanaf april 2008 stond ze in de musicalklassieker Les Misérables, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. In 2018 speelde ze de rol van Gloria Fajardo in de musical On Your Feet! Vorig jaar speelde ze Donna, de hoofdrol in de musical Mamma Mia!.

Het concert van Stanley Burleson en Nurlaila Karim is op 18 juli.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda