Stage Memories: Volledige registratie van musical Doe Maar! nu online te zien

29 mei 2020, 14:07 - Redactie
Stage Memories: Volledige registratie van musical Doe Maar! nu online te zien

De volgende musical die Stage Entertainment online heeft geplaatst is Doe Maar! De musical is tot en met 11 juni te zien op het platform van Stage Entertainment, stagememories.nl.

De rollen in de musical werden gespeeld door Lenette van Dongen, Kim-Lian van der Meij, Dorien Haan, Jan Rot, Daniel Boissevain, Annick Boer, Jan Elbertse, Bart Rijnink en Rein Hofman.

Verhaal

Nederland, de jaren ’80. Twee jonge meiden staan op het punt volwassen te worden. De wereld wacht op ze, maar er is dat grote geheim dat de twee voor altijd zal verbinden. Het verhaal van een generatie op drift in de kloof tussen de jaren zeventig en tachtig.

Doe Maar is zonder twijfel Nederlands populairste popgroep ooit. Begin jaren tachtig maakte de groep iets in los in ons land dat we hier alleen kenden van bands als The Beatles. De toegankelijke mix van ska, punk, en reggae en de herkenbare Nederlandstalige teksten spraken een breed publiek aan. Doe Maar is de succesvolste Nederlandstalige groep aller tijden. Henny Vrienten en Ernst Jansz bleken een gouden songwritersduo en alle studioalbums haalden de nummer 1 positie.

De Bom, Sinds een dag of 2 (32 jaar), Doris Day, Is dit Alles?, 1 Nacht Alleen en vele andere...

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda