Première spektakelmusical Willem van Oranje half jaar uitgesteld

29 mei 2020, 09:28 - Redactie
Première spektakelmusical Willem van Oranje half jaar uitgesteld

Theater- en filmproducent Rick Engelkes en creatief ondernemer Pierre Karsten hebben laten weten dat de première van de nieuwe spektakelmusical Willem van Oranje een half jaar zal worden uitgesteld. Aanvankelijk stond de première gepland voor eind maart 2021, deze is nu verplaatst naar 26 september 2021.

"We werken met het hele creatieve team hard aan de voorbereiding van deze voorstelling, maar om deze in maart 2021 neer te zetten zoals wij dat voor ogen hebben, is onmogelijk. Door de première te verplaatsen verwachten we dat iedereen veilig onze voorstelling kan bezoeken en dat we het verhaal van Willem van Oranje op de spectaculaire wijze kunnen brengen zoals bedacht." aldus beide producenten.

De muzikale theatervoorstelling vertelt het verhaal van Willem van Oranje en neemt ons mee naar zijn tijd, zijn strijd en zijn overwegingen. Theatermakers Geert Lageveen en Leopold Witte schrijven het script. Voor de voorstelling zal een speciaal theater worden gebouwd in Delft met een capaciteit van 1350 stoelen. De bouw van het theater gaat door zoals gepland.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda