Première spektakelmusical Willem van Oranje half jaar uitgesteld

29 mei 2020, 09:28 - Redactie
Première spektakelmusical Willem van Oranje half jaar uitgesteld

Theater- en filmproducent Rick Engelkes en creatief ondernemer Pierre Karsten hebben laten weten dat de première van de nieuwe spektakelmusical Willem van Oranje een half jaar zal worden uitgesteld. Aanvankelijk stond de première gepland voor eind maart 2021, deze is nu verplaatst naar 26 september 2021.

"We werken met het hele creatieve team hard aan de voorbereiding van deze voorstelling, maar om deze in maart 2021 neer te zetten zoals wij dat voor ogen hebben, is onmogelijk. Door de première te verplaatsen verwachten we dat iedereen veilig onze voorstelling kan bezoeken en dat we het verhaal van Willem van Oranje op de spectaculaire wijze kunnen brengen zoals bedacht." aldus beide producenten.

De muzikale theatervoorstelling vertelt het verhaal van Willem van Oranje en neemt ons mee naar zijn tijd, zijn strijd en zijn overwegingen. Theatermakers Geert Lageveen en Leopold Witte schrijven het script. Voor de voorstelling zal een speciaal theater worden gebouwd in Delft met een capaciteit van 1350 stoelen. De bouw van het theater gaat door zoals gepland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda