STACCATO uit Huizen brengt DREAMS in Theater Spant! in Bussum

26 september 2017, 08:56 - Redactie
STACCATO uit Huizen brengt DREAMS in Theater Spant! in Bussum

Het spook droomt van muze Christine in de Phantom of the Opera, Amneris droomt over haar leven aan de zijde van Radames in Aïda, Maria droomt over haar leven in de bergen in The Sound of Music en Tracy droomt ervan om Miss Teenage Hairspray te worden in de musical Hairspray.

STACCATO musicaltheatergezelschap uit Huizen brengt haar nieuwe voorstelling DREAMS, een droomreis door musicalland, in Theater Spant! in Bussum. STACCATO neemt je mee langs deze en vele andere bekende musicals waarin ieder zijn eigen droom najaagt.

Na maandenlang repeteren komt voor de zangers en zangeressen het moment van de première steeds dichterbij. De laatste hand wordt gelegd aan decor, kostuums en rekwisieten.

STACCATO musicaltheatergezelschap is opgericht door Martin Buijs en Irene Geurds. Martin Buijs heeft zijn sporen verdiend als solist in verschillende operettes en musicals en is verantwoordelijk voor de regie en muzikale leiding van deze voorstelling. De choreografie is in handen van Anouk Veltkamp. De cast bestaat uit een enthousiaste groep kinderen en volwassenen in de leeftijd van 8 tot 64 jaar. Na de uitverkochte musicalshow HOPE is dit de tweede grote voorstelling van STACCATO.

DREAMS, een droomreis door musicalland is te zien in Theater Spant! in Bussum op zaterdag 14 en zondag 15 oktober.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda