Sophia Wezer wordt weer Kala in Tarzan

25 september 2017, 17:08 - Redactie
Placeholder image

Morgen (dinsdag 26 september) zal Sophia Wezer weer in de huid gaan kruipen van Kala in de Stage entertainment productie Tarzan in het Stage Metronom Theater in Oberhausen in Oberhausen. De producenten van Tarzan aasden al langere tijd op Sophia maar vanwege haar drukke werkzaamheden voor haar eigen theaterproductie Billie Holiday en de beloften-productie Teenz was Sophia niet eerder in de gelegenheid om aan te sluiten bij de productie.

"Kala is een zware en emotionele rol die ik zowel fysiek als stem-technisch volledig wilde beheersen. Ook in het Duits. Daarom heb ik de afgelopen maanden niet alleen full time gerepeteerd in Oberhausen maar heb ik daarnaast ook Duitse dictie-lessen gevolgd om Kala tot in de finesse goed te kunnen overbrengen op het Duitse publiek." aldus Sophia over haar terugkeer in Tarzan. Eerder was ze onder andere te zien in Grease, Chicago, The Wiz, en Mandela, Mandela.

Naast het spelen van deze rol, het produceren van haar eigen theaterproductie Billie Holiday, de regie en choreografie van Teenz en een aantal showproducties is Sophia zeker ook echtgenote en moeder van 3 tieners. "Het is zeker af en toe toveren met tijd, maar mijn gezin begrijpt dat het theater ook deel uitmaakt van mijn zijn. Dus we redden het prima met elkaar!”

Overigens is de Nederlandse Tessa van Tol momenteel te zien als Jane in Tarzan.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda